Op stap

UPDATE: Duitse Dag gaat door maar zonder braderie en rommelmarkt

- advertentie -

Winschoten – Morgen zou het evenement: ‘Winschoter Duitse Dag’ georganiseerd worden door Zweep Events, de gedeelte die Zweep Events organiseert gaat niet door, dit wegens het verwachte slechte weer en voorspelde windstoten.

- advertentie -

Op het programma van Zweep Events stond vermaak voor jong en oud met een braderie, rommelmarkt en entertainment.

De koopzondag gaat uiteraard wel door, de winkels en horeca zijn geopend vanaf 13.00 uur. De winkeliersvereniging City Club Winschoten laat weten dat er ook entertainment is geregeld, het beloofd een leuke dag te worden.

Duitse Eenheid
Drie oktober is een feestdag voor onze Oosterburen. Het is namelijk de Dag van de Duitse Eenheid, de verjaardag van de Duitse hereniging in 1990.

Dit jaar valt drie oktober op de zondag. In Duitsland zijn alle winkels gesloten. Naar verwachting komen ook dit jaar weer veel Duitsers naar Winschoten.

De volgende Duitse dag staat gepland voor 31 oktober.

- advertentie -

UPDATE: Eind van de zaterdagmiddag 2 oktober is er verwarring ontstaan omtrent de koopzondag 3 oktober in Winschoten. Organisatiebureau Zweep Events organiseert al jaren een warenmarkt tijdens deze dag. Maar vanwege het slechte weer wat er verwacht word, hebben zij deze markt gecanceld. De koopzondag inclusief alle entertainment gaat gewoon door. Dit meldt Pascal Meinders van City Club Winschoten.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button