Sport

VV Bato presenteert jubileumboek ‘van rood-wit naar blauw-wit’

Winschoten – Het heeft de auteurs Ferdy Bos en Dick den Boer heel veel tijd gekost, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Na een voorbereiding van 1.5 jaar is het klaar. Het jubileum boek 100 jaar vv Bato, genaamd: “van-rood wit naar blauw-wit”.

- advertentie - 

Het boek bevat unieke foto’s, waarbij door Ferdy Bos en Dick den Boer alle namen zijn achterhaald met betrekking tot alle gepubliceerde elftal foto’s.

Nu de corona maatregelen het toelaten heeft het bestuur van de vv Bato besloten om de boekpresentatie in een leuk jasje te steken. Uit de handen van voorzitter Pascal Spijker kregen de auteurs, burgemeester Cora-Yfke Sikkema, wethouder sport Erich Wünker en Zwiert Mansens het oudste lid van VV Bato zaterdagmiddag een exemplaar.

Er zijn vooralsnog 250 exemplaren besteld van het boek, er is ruim gelegenheid om het boek te bestellen.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button