Sport

SC Scheemda pakt zege in derby tegen vv BATO

- advertentie -

Winschoten – SC Scheemda heeft zaterdag de derby tegen vv BATO gewonnen. De ploeg uit Scheemda was met 1-2 te sterk voor de Winschoters.

- advertentie -

Onder prachtige weersomstandigheden en in een sfeervolle ambiance wist SC Scheemda al na ruim een kwartier de score te openen. Niek Smit zorgde voor de openingstreffer. In de 73e minuut besliste de pas 18-jarige Tim Keijer de wedstrijd voor het team van trainer Gerrie Drent. De aansluitingstreffer van de ervaren Niels van Delden kwam voor vv BATO te laat.

Door de overwinning is SC Scheemda naar de vijfde plaats gestegen, met vijf punten uit drie wedstrijden. vv BATO wist nog niet te winnen dit seizoen en staat met twee punten uit drie wedstrijden op de elfde plaats in de vijfde klasse F.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button