Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Michael Jackson Tribute in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Of u nu fan bent van het eerste uur of voor het eerst kennismaakt met de creativiteit van Michael Jackson: tijdens ‘Off the Wall’ kan niemand stil blijven zitten. Op zaterdag 16 oktober staat de Michael Jackson Tribute in Cultuurhuis De Klinker in Winschoten. Een absolute must see, want het wordt een spectaculaire avond.

- advertentie -

 Onder aanvoering van Leadzanger Milton Wijngaarde (voormalig leadzanger van Romeo), zijn band en een paar geweldige performers wordt het publiek ondergedompeld in een kolkende zee van muziek, licht, visuals en spetterende dans, met natuurlijk heel veel wereldberoemde songs van The King of Pop.

Dit wordt allemaal gedaan in de stijl van ‘This is it’, Michaels laatst geplande show die door zijn plotselinge dood nooit plaatsvond. Dankzij de film zijn er gelukkig wel repetitiebeelden, die zijn gebruik bij het maken van deze show. Na afloop verzorgt Radio 10 een leuke afterparty in de foyer.

Tickets zijn verkrijgbaar via indeklinker.nl of aan de theaterkassa. Deze is geopend van di. t/m vr. van 13.00 – 17.00 uur en tevens telefonisch bereikbaar via 0597-700270 (optie 1).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button