Op stap

Abseilen van d’Olle Witte wederom groot succes

Winschoten – Een volle dag abseilen, onder ideale weersomstandigheden, voor volwassenen vanaf d’Olle Witte in het centrum van Winschoten. Maar liefst 38 personen hebben zich opgegeven en dat zowel mannen als vrouwen.

- advertentie - 

Henriëtte Kuiper uit Blijham was één van de eerste personen die de afdaling van de centrumtoren aandurfde. Jaren geleden had ze dit ook al eens gedaan vanaf een toren van 40 meter en nu wilde ze dit nog graag een keer meemaken. Halverwege juli is deze activiteit ook al eens georganiseerd voor jongeren door Sociaal Werk Oldambt en toen kwam de vraag of ze dit ook nog eens een keer voor volwassenen wilden organiseren.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button