Cultuur

Irina en Willem Frieswijk spelen werken van Beethoven en Moussorgsky in kerk Bad Nieuweschans

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Irina Frieswijk-Osetskaya en Willem Frieswijk uit Bad Nieuweschans spelen op zondag 24 oktober ’s middags om drie uur werken van Beethoven en de werken uit de ‘Schilderijententoonstelling’ van Moussorgsky in de Garnizoenskerk te Bad Nieuweschans.

- advertentie -

Willem en Irina zijn in contact gekomen met Bosse Beckers ook uit Bad Nieuweschans die acteur en theatermaker is. Bosse is docent aan de kunstacademie Minerva in Groningen. Samen hebben ze een mooi programma opgezet, waarbij Irina (vleugel) en Willem (trompet) de verschillende werken spelen en Bosse het op theatrale manier gaat verwoorden

Het wordt een interpretatie van Modest Moussorgsky monumentale meesterwerk. Het gaat hierbij om tien monumentale delen die tonen de grootsheid en de nobele kanten van de menselijke ziel, maar ook donkere krochten en merkwaardige uithoeken. De toegang tot dit bijzondere concert is gratis.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button