Incidenten

Politie pakt van zeven mensen het rijbewijs af

- advertentie -

Groningen – “Vanavond hebben wij in de provincie Groningen op verschillende locaties snelheidscontroles gehouden. Hierbij zijn van 7 bestuurders het rijbewijs ingevorderd.” dat laat Team Verkeer Noord Nederland van de politie afgelopen zondag weten.

- advertentie -

“Een 20-jarige beginnend bestuurder uit de gemeente Oldambt heeft na precies 40 dagen na eerste afgifte, zijn rijbewijs kunnen inleveren.” schrijft de politie.

“Een 28-jarige bestuurder uit de gemeente Westerkwartier mocht na een gecorrigeerde overschrijding van 87 km/u binnen de bebouwde kom van Groningen ook het rijbewijs inleveren. Tevens wordt deze bestuurder aangemeld voor de cursus EMG van het CBR.”

De verkeersofficier gaat zich buigen over de zaken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button