Sport

4 NK plaatsen voor Judoschool Tan Ren Jutsu tijdens het Districtskampioenschap in Drachten

Oost Groningen – Afgelopen zaterdag 9 oktober waren de Districtskampioenschappen – tot15jaar in Drachten. Voor Judoschool Tan Ren Jutsu kwamen 5 judoka’s de mat op.  Lauren Moesker mocht beginnen en het verschil tussen de dames in haar poule was erg klein. Voor haar een mooie zilveren medaille.

- advertentie - 

Daarna wisten Erik Pool en Thomas Groenbroek al hun wedstrijden te winnen in hun gewichtsklasse tot aan de finale. Ze moesten het opnemen tegen elkaar in die finale en deze werd gewonnen door Erik Pool. Goud voor hem. Thomas nam het zilver mee. Linn Koster en Sander Schipper sloten de dag af. Sander werd 5 e en Linn werd knap 3e wat haar ook een NK plaats opleverde.

Coach Luciano Sidin is tevreden met deze resultaten en gaat vol energie over 3 week het NK in Leek tegemoet.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button