Regionaal nieuws

Activiteiten Familieparken Landgoed Tenaxx in Wedde in herfstvakantie

- advertentie -

Wedde – In de herfstvakantie is Familieparken Landgoed Tenaxx in Wedde van 16 tot en met 24 oktober dagelijks geopend van 11:00 tot 18:00 uur. Dagelijks zijn er in de verwarmde tent leuke workshops voor kinderen onder leiding van Ranger Richard: zelf fossielen maken, edelstenen workshop, en dinotandhanger maken.

- advertentie -

Op zaterdag 16 en woensdag 20 en zaterdag 23 oktober blijft het park langer open. Het park en de dino’s worden feestelijk verlicht. Op die dagen kun je je laten schminken en marshmallows roosteren en onder leiding van de Ranger kun je je eigen wandelstok met lichtjes maken! De avondopenstellingen worden afgesloten met een speciale dinolasershow, van 20:00-20:15 uur.

De speciale activiteiten zijn bij de normale entreeprijs inbegrepen, net als 1 snackmenu per persoon.

Meer info, openingstijden en prijzen: www.familieparken-tenaxx.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button