Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Partnerbijdragen (advertentie)

OPROEP: Wat zijn de Winschoter iconen?

- advertentie -

Winschoten – Met gebouwen als D’olle Witte, het voormalige Stadhuis, en de Korenmolen is het natuurlijk geen geheim dat de binnenstad van Winschoten vol staat met prachtige historische gebouwen! “Daarom kwamen wij op het idee om, samen met de inwoners, de stad te vereeuwigen en een houten skyline van Winschoten te ontwikkelen!” aldus City Shapes

- advertentie -

“Wij van City Shapes zijn een Nederlands bedrijf dat graag een ‘ode aan de stad’ brengt, door middel van houten stadsdecoraties in de vorm van skylines, stadskaarten of iconen. Nu leek het ons een geweldig leuk idee om ook Winschoten en haar pracht in hout te vereeuwigen!” zegt het bedrijf dat OldambtNu.nl heeft benaderd voor een samenwerking.

Na onder andere Rotterdam, Groningen en zelfs New York krijgt ook onze woonplaats een uit hout gesneden skyline! De oproep die City Shapes daarom doet is: Welke iconen zouden de inwoners van Winschoten vereeuwigd willen zien in een houten skyline? Laat het weten in de reactie op onze Facebookpagina.

Ook zijn ze benieuwd of inwoners zitten te wachten op een skyline van Oldambt met bijvoorbeeld de strokartonfabriek in Scheemda. 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button