Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Video

Winschoten live op SBS6 tijdens het programma ‘De Dansmarathon’ (video)

- advertentie -

Winschoten – ‘De Dansmarathon’, een nieuw project van John de Mol (Talpa Network) mag dan geen grote kijkcijfers trekken, maar in Winschoten bij Stichting Dansplezier aan de Venne was het zaterdag een drukte van belang.

- advertentie -

Bij het programma gaan 100 koppels de strijd met elkaar aan waarbij zij 50 uur lang achter elkaar dansen in de evenementenhal. Wie blijft er het langste op de dansvloer staan? Het koppel dat dat het langste vol houdt, kan 100.000 euro winnen. Dit is zaterdagavond op TV te zien.

In het land wordt op verschillende plekken meegedaan, zoals bij Dansplezier Winschoten. Meerdere dansscholen uit Winschoten doen hier met de actie mee.

Live op TV
Wethouder Jurrie Nieboer was uitgenodigd om namens de gemeente hier iets over te zeggen. Via een live interview was hij op de Nederlandse televisie te zien, waarin hij een paar korte vragen heeft beantwoord. Op de achtergrond waren de dansers van de dansschool actief op muziek van de Snollebollekes.

Goede doel
Gedurende de danswedstrijd zal door het hele land geld opgehaald worden voor het Longfonds. Al dansend wordt aandacht gevraagd voor de bijna 600.000 Nederlanders met beschadigde longen en de grote invloed die dat op hun leven heeft. Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door de Vriendenloterij, waarvan 40% van de opbrengsten naar het Longfonds zal gaan.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button