Algemeen

Uw nieuwsbericht op OldambtNu.nl?

- advertentie -

Oldambt – Heeft u iets interessants of nieuws te melden vanuit uw vereniging, instelling, club, bedrijf of organisatie? Dan kunt u terecht bij OldambtNu.nl! OldambtNu.nl, dat zich vooral richt op online berichtgeving, wordt dagelijks bezocht door groot publiek uit de regio Oost Groningen.

- advertentie -

Met gemiddeld ruim 13.000 bezoekers per dag, op de website en in de app, wordt uw bericht dan ook goed gelezen. U kunt uw tekst mét (horizontale, liggende) foto insturen naar het mailadres: pers-berichten@oldambtnu.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

De redactie houdt, ten behoeve van de leesbaarheid, het recht voor de lengte van aangeleverde teksten in te korten. De foto’s die u meelevert zijn zelf gemaakt of rechtenvrij. De naam van de fotograaf kan uiteraard vermeld worden.

Wilt u adverteren op OldambtNu.nl? Dit kan al vanaf een klein bedrag. Mail dan naar adverteren@oldambtnu.nl voor onze opties. 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button