Incidenten
Veel gelezen

Brand in ’t Vondelhuys snel onder controle

- advertentie -

Winschoten – De brandweer is maandag aan het einde van de middag opgeroepen voor een brand bij ’t Vondelhuys aan de Vondellaan in Winschoten. De hulpdiensten werden om 17.29 uur door de meldkamer gepiept.

- advertentie -

Volgens de woordvoerder van de brandweer heeft er een magnetron in de brand gestaan. Deze is inmiddels geblust en is door de brandweer buiten gezet. Wel hangt er nog rook in het gebouw, de brandweer gaat het gebouw ventileren. Het personeel heeft meerdere bewoners in een algemene ruimte veilig bijeengebracht.

Door het ambulancepersoneel is er een bewoonster nagekeken. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Nadat de brandweer het verpleegcentrum heeft geventileerd gaan de bewoners weer terug naar hun woning.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button