Algemeen

Ommelander Ziekenhuis en het Martini Ziekenhuis werken samen om patiënt sneller te helpen

- advertentie -

Scheemda – Het Ommelander Ziekenhuis Groningen en het Martini Ziekenhuis werken samen om een deel van de patiënten die wachten op een operatie eerder te helpen.

- advertentie -

Het gaat om een geselecteerde groep patiënten van het Martini Ziekenhuis die wachten op een operatie aan een liesbreuk, galblaas of operatie door een KNO-arts. Als de patiënt dat wil, kan deze geholpen worden door een arts in het Ommelander Ziekenhuis.

Het Martini Ziekenhuis en het Ommelander Ziekenhuis zijn blij met deze regionale samenwerking. Bestuurder Tamara Kroll van het Martini Ziekenhuis en Bas Wallis de Vries, bestuurder van het Ommelander Ziekenhuis: ‘Het is goed dat we als noordelijke ziekenhuizen samen kijken welke patiënt waar het snelste en het beste geholpen kan worden. We merken dat de capaciteit in ziekenhuizen onder druk staat. Het Martini Ziekenhuis en het Ommelander Ziekenhuis doen er alles aan om te zorgen dat onze patiënten de zorg krijgen die ze nodig hebben, binnen een redelijke termijn. Door patiënten tijdig te helpen, kunnen we tevens spoedopnames door uitgestelde zorg voorkomen. Daarmee zetten we het belang van de patiënt centraal.’

Contact
Patiënten van het Martini Ziekenhuis die in aanmerking komen voor een operatie in het Ommelander Ziekenhuis worden gebeld door het Martini Ziekenhuis.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button