Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Geslaagd halloweenfeest op OBS Futura in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Donderdag 28 oktober heeft de ouderraad van OBS Futura een geweldig Halloweenfeest georganiseerd op het plein bij Kindcentrum De Zwerm. Het feest was deze avond gecombineerd met een sponsorloop om geld op de halen voor nieuwe schoolshirts. OBS Futura is vorig jaar ontstaan vanuit een fusie tussen de OBS Jaarfke en de Eexterbasisschool en zodoende waren de oude schoolshirts niet meer te gebruiken.

- advertentie -

Tijdens deze griezelige avond was het plein spookachtig aangekleed met grote griezelige poppen, heksenketels en lichtjes. Voor de kinderen waren er, naast de sponsorloop, nog een tal van andere activiteiten te doen. Zoals een zombie-disco, een voelketel, een heel spannend spookhuis, een waarzegster en een filmzaal met een enge film.

Voor de ouders, verzorgers en andere belangstellenden was er de gelegenheid om, onder het genot van een kopje koffie/thee, de kinderen aan te moedigen.

Het Halloweenfeest was een groot succes. Er is € 3843,65 opgehaald!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button