Gemeente

Ulsderbrug voor 4 weken afgesloten wegens groot onderhoud

- advertentie -

Klein Ulsda – Vanaf 1 november 2021 is de Ulsderbrug bij Klein Ulsda geheel afgesloten. Er worden diverse werkzaamheden uitgevoerd waaronder vervanging van het brugdek. De verwachting is dat de werkzaamheden ongeveer vier weken in beslag nemen, tot 28 november 2021.

- advertentie -

Tijdens deze periode kunnen voetgangers en fietsers het kanaal oversteken via het sluisje. Dit sluisje ligt aan de westelijke kant van de brug. Automobilisten moeten omrijden via de A7. Deze omleidingsroute wordt met borden aangegeven. Landbouwverkeer moet omrijden via een route die loopt langs Bad Nieuweschans, Nieuw Beerta en Beerta. Ook dit wordt met borden aangegeven.

De Ulsderbrug is gezamenlijk eigendom van de gemeente Westerwolde en Oldambt. De gemeente Westerwolde is de uitvoerder van de werkzaamheden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button