Algemeen

Vandaag staat het centrum in teken van Halloween

- advertentie -

Winschoten – Diverse creaturen zullen vandaag tijdens de koopzondag door de winkelstraten van Winschoten struinen. Maar, deze zijn er niet om jullie de stuipen op het lijf te jagen en zijn er puur voor vermaak van jong en oud. Wanneer je ze tegen komt zul je vernemen dat ze eerder lachwekkend zijn. 
Ze houden overigens enorm van foto’s.

- advertentie -

Zweep Events organiseert jaarlijks dit terugkerend evenement met uiteraard entertainment, muziek, straatartiesten, braderie, rommelmarkt en meer vertier voor jong en oud in hartje Winschoten. Dit alles in teken van Halloween.

En niet te vergeten is de Kermis op het Marktplein.

Lees ook: Vandaag koopzondag in Winschoten (maak kans op KIA Picanto)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button