Algemeen

Nieuwe speeltoestellen bij Kindcentrum De Zwerm

- advertentie -

Scheemda – Na de herfstvakantie hadden de kinderen van Kindcentrum De Zwerm in Scheemda een leuke verrassing. Het speelplein had allemaal nieuwe speeltoestellen gekregen. De kinderen van OBS Futura, CBS Annewieke en de kinderen van de Kinderopvang KiWi kunnen nu fijn buiten spelen. Iedereen is er heel blij mee!

- advertentie -

Kindcentrum
Eind vorig jaar is de is  Kindcentrum De Zwerm in Scheemda in gebruik genomen. In De Zwerm zitten CBS Annewieke en OBS Futura (een fusie tussen de Eexterbasisschool en obs Jaarfke) gevestigd. Daarnaast zijn ook Stichting Kinderopvang KiWi, Peuterspeelzaal Sociaal Werk Oldambt, Logopedie Oldambt, Biblionet Groningen, Gymzaal Merelstraat en PrengerHoekman Fysiotherapie in het gebouw gevestigd.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button