Incidenten

Inbrekers slaan toe in Winschoten; verdachten staan op beeld

- advertentie -

Winschoten – Gisteravond is er bij een woning aan de Kloostergang in Winschoten ingebroken. Van de mogelijke verdachten zijn camerabeelden gemaakt en deze zijn gedeeld door de benadeelde op Facebook. De auto die ze hiervoor gebruikt hebben, is hoogstwaarschijnlijk een Mercedes S klasse. Herkent iemand één van deze mannen?

- advertentie -

De inbraak is omstreeks 22:35 uur gepleegd door waarschijnlijk 2 personen, maar om 20.15 uur is er al een voorverkenning gedaan. Heeft iemand iets gehoord, of woon je zelf toevallig in de buurt en heb je camera’s hangen? Zou je dan rond dit tijdstip je camerabeelden na willen kijken? De gouden tip wordt beloond!

Tips kunnen gedeeld worden bij de politie via 0900-8844 (Bureau Winschoten) of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button