Cultuur

‘Eventually’ in het kerkje van Nieuw Scheemda

- advertentie -

Nieuw-Scheemda-  De Culturele Commissie Nieuw Scheemda ‘t Waar nodigt u van harte uit voor dit bijzondere evenement met: Jonathan Nagel, Contrabas & soundscape en Maria Mavridou, Dans. Een dansvoorstelling met livemuziek over het verloop van controle tot overgave. ‘Eventually’ gaat over de perceptie van tijd. -‘Eventually’ wordt opgevoerd in het kerkje van Nieuw Scheemda op zondag 21 november aanstaande om 15.30 uur.

- advertentie -

‘Eventually’ gaat over de perceptie van tijd: de term ‘Eventually’ impliceert tijd die wordt geïnvesteerd in een groot doel. Komt je uiteindelijk aan dan was het misschien niet gemakkelijk om er te komen, het proces was
vooral belangrijk. De voorstelling gaat over streven, hopen en dromen. Gevoelens van macht tot machteloosheid tekenen het verloop van controle tot overgave.

Het duet van contrabassist Jonathan Nagel en danseres Maria Mavridou met de lichtinstallatie van Ellen Knops speelt in een ruimte die van alle kanten voorzien is van luidsprekers. De voorstelling bouwt langzaam en geleidelijk op uit minimalistische en herhalende bewegingen en geluiden, over een boog van intieme kamermuzieknoten tot gigantische versterkte klankwerelden. We nodigen uit om u onder te dompelen in de wereld van muziek en schoonheid en met ons op avontuur te gaan ondanks alle wereldlijke moeilijkheden.

Info: https://eventually.jonathannagel.de/
Reserveren: ankie.grooten@ziggo.nl tel: 06-51472015
Kosten € 5,- incl. Nazit met koffie en koek. (corona check

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button