Incidenten

Auto komt omgekeerd tot stilstand na ongeval op A7 bij Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Een automobiliste is vrijdagavond net voor middernacht door een onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren. Dit gebeurde onder het viaduct op de A7 bij Winschoten in de richting van Duitsland. De auto raakte in een slip, botste tegen een geleiderail en kwam vervolgens op de vluchtstrook omgekeerd tot stilstand.

- advertentie -

De hulpdiensten werden met spoed opgeroepen. Bij aankomst van hulpdiensten bleek er niemand meer bij de auto, na een korte zoektocht werd de betrokkene verderop achter de geleiderail gevonden. Ze is gecontroleerd door het ambulancepersoneel, of ze naar het ziekenhuis is gebracht is onbekend.

De politie en Rijkswaterstaat sloten tijdelijk een rijstrook af zodat berger Fruitema veilig zijn werk kon doen. De weg werd rond 00.45 weer volledig vrijgegeven.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button