Cultuur

Magisch-realistisch theaterhoorspel in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Op donderdag 18 november staat er een wel heel bijzondere voorstelling op de planken van Cultuurhuis De Klinker. Na twee succesvolle seizoenen van De Deense Detective komt ROSA terug met een nieuwe luisterthriller. De Val van Chris Coubergh is een totaalervaring waar filmmuziek, podcast en hoorspel in het theater samenkomen.

- advertentie -

Het publiek is te gast in ROSA’s geluidenfabriek. Iedereen krijgt een draadloze hoofdtelefoon op, waardoor men letterlijk kopje onder gaat in een prachtig klinkend en meeslepend verhaal over grote politieambities en nog groter menselijk falen.

De thriller vertelt het verhaal van een ambitieuze politie-inspecteur die de identiteit moet achterhalen van een onherkenbaar verminkte vreemdeling. Wanneer hij het onderzoek tot een goed einde brengt heeft hij onbedoeld zijn huwelijk, vaderschap en leven in gevaar gebracht.

Met De Val van Chris Coubergh maakt ROSA een film-noir voor je oren; live in het theater. Terwijl de acteurs hun dialogen spelen, zie je ook hoe zij ter plekke de geluidseffecten maken én tegelijkertijd alle muziek live spelen. Een bijzondere en onvergetelijke ervaring.

Tickets zijn verkrijgbaar via indeklinker.nl of aan de theaterkassa. Deze is geopend van di t/m vr van 13.00 – 17.00 uur en tevens telefonisch bereikbaar via 0597-700270 (optie 1).

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button