Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Bewoners doen aangifte na mogelijke brandstichting

- advertentie -

Midwolda – Aan de Hoofdweg in Midwolda is in de nacht van zondag op maandag brand geweest in een woning.

- advertentie -

De brandweerlieden werden omstreeks 02:15 uur opgeroepen. Er zou een korte brand zijn geweest in een woning, deze kon al snel worden geblust door de bewoners, wel kwam een groot deel van de woning vol rook te staan.

De politie heeft enkele DNA-sporen veiliggesteld. Het incident is in onderzoek bij de politie. Er is inmiddels aangifte gedaan. De politie is op zoek naar mensen die tussen 1.30 en 2.00 uur iets bijzonders hebben gezien op de Hoofdweg, met name het gedeelte bij de christelijk gereformeerde kerk. Ook vraagt de politie aan mensen die camerabeelden hebben, om contact op te nemen. Getuigen kunnen zich bij hen melden via 0900-8844 of bel met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button