Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Bato Gymnasten op het podium in Burgum

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 6 november werd de tweede wedstrijd van de najaarscompetitie Ritmische Gymnastiek gehouden in het Friese Burgum. De deelnemers kwamen uit de drie noordelijke provincies en waren flink aan elkaar gewaagd.

- advertentie -

De ochtend werd gestart met de senioren op verschillende onderdelen. BATO-gymnaste Melissa Karimi draaide mee in de lint-competitie. Een mooie oefening die uiteindelijk werd beloond met een keurige vierde plaats. Bij de senioren duo´s behaalden Vesna Eerkens en Karlijn Heikens met een technisch sterke oefening een bronzen plak!

Bij de junioren werd Mette Blik op het onderdeel lint overtuigend eerste. Clubgenootje Manon Martodrono behaalde in deze klasse het zilver. In de duo-klasse bij de junioren deden Britt Scholte en Mette Blik het uitstekend en behaalden een mooie bronzen medaille.

In de leeftijdscategorie van de pre-junioren wist Britt Scholte samen met Romay Blaauw ook nog een keer het podium te behalen. Ze werden samen tweede. Als laatste onderdeel van de dag kwamen de Benjamins in actie. Ook daar weer een BATO-feestje want Rose Brouwer en Caress Blaauw werden tweede en het duo Loes v/d Werff en Myrthe Rubingh behaalden het brons.

Al met al een goede wedstrijd voor de Bato-gymnasten en met nog een paar weken trainen kunnen ze zich op maken voor de derde wedstrijd van de najaarscompetitie. Deze zal op 18 december gehouden worden in Franeker.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button