Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Nieuwe kleding voor de jeugd van voetbalclub uit Oostwold

- advertentie -

Oostwold – De jeugd van VVS uit Oostwold, JO 10 en JO11 heeft volledig nieuwe voetbalkleding in ontvangst mogen nemen van G.G.B. Installaties uit Zuidbroek.

- advertentie -

Het nieuwe tenue bestaat uit nieuwe wedstrijdshirts en trainingsjas voorzien van naam, natuurlijk in de vaste kleuren van VVS; blauw en wit. Ook de trainers zijn voorzien van nieuwe, winddichte trainingsjacks.

Voorzitter van het Jeugdbestuur is Patrick Oudekerk. Hij bedankt G.G.B. Installaties voor de jeugdkleding. VVS is dankbaar met een sponsor als G.G.B. Installaties, omdat het voortbestaan van een vereniging afhankelijk is van haar sponsors en vrijwilligers.

“Ik ben blij dat we de voetbalkleding voor de jeugd hebben kunnen sponsoren. Op deze manier hopen we sporten voor de jeugd mogelijk te maken. Als ik dan de jongens en meisjes zo op het veld zie rennen in hun nieuwe tenues dan ben ik trots en blij dat we dit hebben kunnen doen. “, aldus Martin Buijs, eigenaar G.G.B. Installaties.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button