Cultuur

Simone Kleinsma is terug met Verder

- advertentie -

Winschoten – Simone Kleinsma is op 20 november terug Winschoten met haar nieuwe theatervoorstelling ‘Verder’. In 2016 deed ze voor het laatst De Klinker aan. Nu, vier jaar na het overlijden van haar man Guus Verstraete, staat ze weer in de theaters met een gloednieuwe show. Ze vertelt hierin haar persoonlijke verhaal over de afgelopen jaren, waarin ze heeft moeten ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan.

- advertentie -

Simone Kleinsma is een vakvrouw. Ze speelde in tientallen musicals, is nog steeds bij veel mensen geliefd als Kees uit de Tv-serie Kees & Co en sleepte meerdere awards binnen waaronder de Musical Award voor beste musical performer allertijden (2021). En als professional gaat ze dan ook niet bij de pakken neer zitten tijdens haar show. Jacques D’Ancona schreef in zijn viersterrenrecensie: “Verder is geen therapeutische sessie, het is de neerslag van haar manier van verwerken. Haar tranen zijn achter de voordeur geplengd. Daar waren we niet bij. Haar verdriet is voelbaar, niet zichtbaar. (…) Ze sleept ons mee, maakt ons deelgenoot, met als partners twee muzikanten.”.

Een prachtige show met mooie recensies van de pers waarin Simone u meeneemt in haar verhaal waarin muziek een grote rol speelt. Met zowel bestaand, als speciaal voor haar geschreven nieuw repertoire.

Tickets zijn verkrijgbaar via indeklinker.nl en aan de theaterkassa. Deze is geopend van di t/m vr van 13.00 – 17.00 uur en tevens telefonisch bereikbaar via 0597-700270 (optie 1).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button