Cultuur

‘Eventually’ in het kerkje van Nieuw Scheemda

- advertentie -

Nieuw Scheemda – De Culturele Commissie Nieuw Scheemda ’t Waar nodigt u van harte uit voor dit bijzondere evenement met Jonathan Nagel (Contrabas & soundscape) en Maria Mavridou (Dans). Een dansvoorstelling met live-muziek over het verloop van controle tot overgave. Zondag 21 november om 15.30 uur in het kerkje van Nieuw Scheemda.

- advertentie -

‘Eventually’ gaat over de perceptie van tijd: de term ‘Eventually’ impliceert tijd die wordt geïnvesteerd in een groot doel. Komt je uiteindelijk aan dan was het misschien niet gemakkelijk om er te komen, het proces was vooral belangrijk. De voorstelling gaat over streven, hopen en dromen. Gevoelens van macht tot machteloosheid tekenen het verloop van controle tot overgave.

Het duet van contrabassist Jonathan Nagel en danseres Maria Mavridou met de lichtinstallatie van Ellen Knops speelt in een ruimte die van alle kanten voorzien is van luidsprekers. De voorstelling bouwt langzaam en geleidelijk op uit minimalistische en herhalende bewegingen en geluiden, over een boog van intieme kamermuzieknoten tot gigantische versterkte klankwerelden. We nodigen uit om u onder te dompelen in de wereld van muziek en schoonheid en met ons op avontuur te gaan ondanks alle wereldlijke moeilijkheden.

Info: https://eventually.jonathannagel.de/
Reserveren bij ankie.grooten@ziggo.nl tel: 06-51472015 (corona check)
Kosten € 5,- inclusief nazit met koffie en koek

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button