Op stap
Veel gelezen

Sinterklaas komt zondag toch naar Bad Nieuweschans

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Het was voor de goedheiligman een heel groot drama dat hij aanstaande zaterdag niet naar Bad Nieuweschans kon komen. Vorig jaar mocht het niet vanwege corona en dan zou hij dit jaar opnieuw moeten overslaan? Nee, dat wilde hij niet, maar zijn agenda stond zo vol met allemaal intochten in de regio, dat hij besloten heeft om toch zondag maar te komen.

- advertentie -

Rainbow Events uit Winschoten heeft de organisatie op zich genomen: “We hoorden dat het niet door zou gaan, dat zou enorm jammer zijn voor de kinderen. We hadden deze dag nog ruimte en hebben daarom besloten de organisatie in Bad Nieuweschans voor onze rekening genomen.”

Het wordt één groot feest, zo heeft hij de redactie laten weten. De aankomst zal zondag zijn bij de muziekkoepel om 13:30 uur. Daar vaart geen boot naar toe, maar waarschijnlijk zal hij per koets arriveren. Wethouder Gert Engelkens zal de Sint welkom gaan heten.

Lees ook: Streep door intocht Sinterklaas in Bad Nieuweschans

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button