Economie

Nieuwe thuiszorgorganisatie in Oldambt

- advertentie -

Oldambt – De levensverwachting blijft toenemen. De jongens en meisjes die nu worden geboren worden naar verwachting 89,3 en 91,7 jaar. We krijgen gemiddeld minder kinderen en dus zijn er ook minder handen om te helpen. Kortom, de vraag naar thuiszorg blijft alleen maar toenemen. En zeg nou zelf u woont toch ook het liefst zo lang mogelijk thuis als het moment dan daar is?

- advertentie -

Nieuw in de Regio: Thuiszorg Zorgbewust
Belangrijker dan alleen de vraag naar reguliere thuiszorg is misschien wel de persoonlijke zorg. Vraag uzelf eens af: wilt u één van de velen zijn op een route (dagplanning) die afgevinkt moet worden? Of wilt u juist persoonlijke zorg? Met meer aandacht voor u. U staat centraal. Natuurlijk kunt u dan van ons verwachten dat met de juiste kennis en kunde wij voor u zorg op maat kunnen leveren. Een bijkomend voordeel: elke dag en elke week hetzelfde vertrouwde gezicht. Vanuit dit oogpunt is Thuiszorg Zorgbewust ontstaan. Persoonlijke verzorging vanuit pure passie.

Maak kennis met Kina
Na jarenlang als verpleegkundige in het Medisch Technisch Handelen (MTH) team te hebben gewerkt, heeft zij de stap genomen om voor zichzelf een thuiszorgorganisatie te starten. Met haar nuchtere houding en deskundigheid kan zij direct inschatten welke zorg aansluit op uw zorgvraag. En zeker niet onbelangrijk: een luisterend oor en een goed gevoel voor humor, daar kun je mee thuiskomen!

Welke zorg levert Thuiszorg Zorgbewust?
U kunt bij Thuiszorg Zorgbewust terecht voor persoonlijke verzorging. Denk hierbij aan hulp bij in en uit bed gaan, naar het toilet gaan, wassen en aankleden en steunkousen aan en uit doen. Daarnaast kunt u ook terecht voor verpleegkundige zorg, zoals wondverzorging, injecties, stomaverzorging, sondevoeding, infuuszorg en advies/hulp na opname ziekenhuis. Ook palliatieve zorg valt onder de zorgverlening voor het ondersteunen van cliënten bij de laatste fase van hun leven.

Ook benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? U kunt Kina bellen of Whatsappen op:
06 510 816 69. Mailen doet u naar: info@thuiszorgzorgbewust.nl  

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button