Economie

Plantenzaak ANBRO opent deuren in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Eimardo heet ons hartelijk welkom in zijn plantenzaak aan de Langestraat 64 in Winschoten. Eimardo Lilienthal opende deze trendy plantenzaak op 5 november. Plantenzaak ANBRO is een modern ingerichte zaak met naast planten ook diverse woonaccessoires zoals kaarsen, kussens, maar ook heel diverse vazen, potten en smaakvolle arrangementen.

- advertentie -

Eimardo vertelt gedreven en enthousiast, de liefde voor planten is duidelijk: “Ik ben in het diepe gesprongen en heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt” vertelt hij tussen de bedrijven door. ANBRO wordt nu al gevonden door het winkelend publiek, klanten met diverse vragen en wensen lopen binnen. Variërend van een dame met een mooie bloempot waar een passende plant wordt gezocht tot iemand die een cadeau zoekt of zichzelf een mooie plant uitzoekt.

Wat ANBRO zo speciaal maakt? Een deskundig advies en voor ieder wat wils. “Mensen denken vaak dat ze geen groene vingers hebben” zegt Eimardo, “maar wanneer je een plant koopt is het belangrijk te weten wat hij nodig heeft. Een zonnige of donkere plaats, veel of weinig water, welke grond etc.”

Eimardo voorziet de klant van een goed advies, en wanneer nodig wordt de plant ter plekke in een andere pot of potgrond gezet. Ook is er de potgrond bar, waar je zelf, of met advies van Eimardo je potgrond kunt samenstellen. “Universele potgrond is voor heel veel planten een beetje goed, hier krijg je de potgrond zoals het helemaal goed is voor die ene plant”.

Luisterend naar geluiden uit de jungle kun je genieten van een diversiteit aan planten. Van stekjes voor 50 cent tot plantjes voor een vriendelijke prijs, maar ook de exclusievere planten vinden vanaf hier een nieuwe eigenaar.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button