Sport

Supersaturday voor Set Uppers

- advertentie -

Scheemda – Uiteraard was het een vreemde dag voor volleybalminnend Oldambt; een portier met een coronacheck-app bij de deur, publiek wat toegestaan was tot 18:00 en het sportcafe dat na 20:00 gesloten moest zijn, maar dat had geen invloed op de prestaties van de meeste teams van de vereniging.

- advertentie -

Interfit/Set Uppers D1 kent een wat moeizame competitiestart. Door blessures, een bevalling, corona-klachten en late vakanties kon de selectie nog niet in haar volledigheid trainen. Er werden jeugdspelers ingepast om de personele problemen op te lossen en afgelopen zaterdag werd de negatieve cyclus gelukkig beëindigd. Door hard te werken, zeer sterk te serveren en als team te vechten voor elk punt, werd er gewonnen van Lycurgus D2 uit Groningen. Uitslag 3-2 winst. De weg naar de suptop van de promotieklasse lijkt ingezet.

Mambo Beachclub/Set Uppers D2 speelt dit seizoen in de 1ste klasse. Zaterdag kwam Lycurgus op bezoek. Na werkelijk een thriller van een 5e set, trok Set Uppers gelukkig aan het langste eind. 3-2 winst en de meiden waren dolgelukkig!(geconcludeerd uit het oorverdovend lawaai vanaf veld 3)

Dijk Vastgoed/Set Uppers D3 doet dit seizoen mee om de titel in de 2e klasse, maar verspeelde helaas punten aan een middenmotor. Er werd wel met 3-2 gewonnen.

Eextahal/Set Uppers D5 moet dit seizoen een aantal nieuwe speelsters inpassen, maar staan ondanks dat keurig in de middenmoot van de 3e klasse. Er werd zaterdag na een spannende wedstrijd met 2-2 gelijkgespeeld.

Roelf Bruins/Set Uppers D6 staat er goed voor in de competitie en strijdt met Sivoc uit Sidderburen om de eerste plaats. Zaterdag werd er een setje verloren; er werd dus gewonnen met 3-1.

Notariskantoor vd Laan/Set Uppers D7 verloor zaterdag helaas van directe concurrent Annen met 1-3. Beide teams staan nu gelijk bovenaan de ranglijst. De spanning stijgt!

EP: De Treffer/Set Uppers H1 is dit seizoen goed uit de startblokken geschoten en is momenteel de ongeslagen koploper in de promotieklasse. Afgelopen zaterdag kwam de nummer 2 uit Peize op bezoek. De tegenstander had geluk dat de Scheemter mannen in de laatste set gas terugnamen en deze set ging helaas dan ook verloren. Slordig puntverlies wat mogelijk aan het eind van de competitie wel eens beslissend kan zijn als het gaat om het kampioenschap en dus rechtstreekse plaatsing voor de 3e divisie. Al met al uiteraard wel een keurige 3-1 winst.

Nefkens Veendam/Set Uppers H2, het talententeam van de vereniging, had moeite met het ervaren Krathos uit Hoogezand. Na een spannende wedstridj werd er verloren met 2-3. De jongens zijn weer een ervaring rijker.

Set Uppers H3 is koploper en maakte dit afgelopen zaterdag weer waar door te winnen van Krathos H1. Niets lijkt de mannen te kunnen stoppen dit seizoen.

Ook Em Sporting/Set Uppers H4 is koploper en wisten ook te winnen en verstevigden dus hun koppositie.

Buitenkamp Bestratingen/Set Uppers H5, vaak aangevuld met jeugd uit JA, wonnen met 3-1. Binnen de vereniging zijn we erg blij dat de jongens van Buitenkamp Bestratingen/Set Uppers JC voor het eerst met 4-0 hebben gewonnen!

Autohuiz/Set Uppers JA kan, doordat ze zaterdag van de concurrent Lycurgus hebben gewonnen, komende week al kampioen worden. De jongens zijn niet te stoppen!

Makelaar Idee/Set Uppers MA1 speelde tegen de nummer 2 en dus concurrent uit Assen. Ze lieten niets van Sudosa MA3 heel; het werd een keiharde 4-0. Een voorproefje op het kampioenschap!

Het enige team wat zaterdag een uitwedstrijd had, was DCP/Set Uppers MA2. Helaas kwamen ze met lege handen thuis.

Johan Kroon Administratie/Set Uppers MA3, een team met veel nieuwe speelsters, wist helaas geen set te winnen. Het valt wel op dat de meiden steeds beter gaan spelen.

Ferplast/Set Uppers MB1, uitkomend in de hoofdklasse, speelde ook een vijfsetter tegen Sudosa uit Assen. Helaas werd er na een spaqnnende wedstrijd met 2-3 verloren.

Roggeveld Fietsen/ Set Uppers MB2 verloor met 1-3. Iedereen die de wedstrijd heeft bekeken, zag dat er wel meer in had gezeten.

Één leeftijdscategorie lager speelde TTAB/Set Uppers MC een leuke pot. Helaas ging die met 1-2 verloren.
Bij de minis’ speelden de jongens en meisjes van Nivo 4 in stadskanaal hun wedstrijden. Ons motto is; bij de minis maakt het niet uit of je wint, als je maar lol hebt!
Op 27 november staat er weer een thuiswedstrijd-dag op het programma.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button