Algemeen

Stimuleringsfonds STILO zoekt panel- en bestuursleden

Oldambt – Stimuleringsfonds (in oprichting), STILO, is een stichting die is opgezet om lokale initiatieven vanuit inwoners mogelijk te maken. Dat is bedoeld om de brede welvaart in Oldambt te versterken. STILO wordt mede mogelijk gemaakt door Nationaal Programma Groningen.

- advertentie - 

De ondersteuning gebeurt vanuit STILO door initiatiefnemers te ondersteunen met kennis en een financiële bijdrage. Aanvragen kunnen straks, vanaf begin 2022, worden ingediend via ww.stilo-oldambt.nl. De beoordeling gebeurt door een panel van inwoners en wordt gefaciliteerd door een bestuur.

Inmiddels wordt er gezocht naar leden voor het panel en naar bestuursleden. Heb je belangstelling voor deze vrijwillige rol? Klik dan hier en kijk of de vacature iets voor je is. Je kunt op die manier een mooie bijdrage leveren aan het nog mooier en leefbaarder maken van Oldambt. De sluitingstermijn is 7 december.

 


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button