Cultuur

Voorstelling: “De verjaardag van Sinterklaas” in Cultuurhuis de Klinker

Winschoten – Er is er een jarig, hiep hiep hoera…. De pieten willen Sinterklaas verrassen met een groot feest en dit mag Sinterklaas natuurlijk niet weten. Ze zijn erg druk met alle voorbereidingen en gelukkig weet Regelpiet precies hoe het moet.

- advertentie - 

Cadeautjes, een super lekkere taart, ballonen, slingers en natuurlijk héél véél pepernoten. Het is een grote verrassing voor de Sint. Daarom moet alles wel geheim blijven. Zal een piet het verklappen of komt Sinterklaas er zelf achter?

Ondertussen denkt Sinterklaas zelf ook na over zijn verjaardag en vraagt zich af of de pieten alles wel onder controle hebben. We hopen dat samen met de hulp van de kinderen alles toch nog goed komt en dat sinterklaas een leuk verjaardagsfeest heeft. Een leuke familievoorstelling met in de hoofdrol: Sinterklaas, Pieten en de Kinderen.

De voorstellingen zijn aanstaande zondag om 13.00 en 15.00 uur. Aanwezig zijn? Reserveer dan nu tickets via de website van Cultuurhuis De Klinker.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button