Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Politie pakt 22-jarige Bulgaar op bij grensovergang

- advertentie -

Bad Nieuweschans/ Weener – De politie heeft afgelopen zaterdagochtend een 22-jarige man aangehouden. De automobilist was niet in bezig van een geldig rijbewijs.

- advertentie -

De man kwam rond 11.30 uur over de grens waarna hij voor een controle aan de kant werd gezet. De man legitimeerde zich met een geldig paspoort, en liet zijn rijbewijs zien. Toen de agenten van het grensoverschrijdend politieteam deze rijbewijs goed bekeek bleek deze te zijn vervalst.

De man, met een Bulgaarse achtergrond, verklaarde dat hij het document had gekocht en dat het naar hem was toegestuurd. De man kreeg een rijverbod opgelegd en het document werd in beslag genomen. Hij zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button