Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Winschoter Pieten spelen in landelijke Sinterklaasfilm: “Waar is Sinterklaas?!”

- advertentie -

Winschoten – Twee pieten uit Winschoten hebben onlangs meegedaan aan de speelfilm: “Waar is Sinterklaas?!” De twee pieten zijn doorgaans werkzaam bij Rainbow Events maar werden gevraagd om mee te doen als figuranten tijdens de sinterklaasfim.

- advertentie -

De film is afgelopen zomer opgenomen. Met als hoofdrolspelers Robert ten Brink, Chris Tates en Giovanni Caminita.

Waar is Sinterklaas?!
Sinterklaas denkt dat de Pieten hem te oud en overbodig vinden. Teleurgesteld verlaat hij het kasteel en belandt bij toeval op het dak van Shanti. Zij verstopt Sinterklaas op haar zolderkamer, want oma mag hem niet ontdekken. In de tussentijd proberen de Pieten Sinterklaas te vinden, want zonder hem geen Sinterklaasfeest. Lukt het Shanti om Sinterklaas en de pieten op tijd te herenigen?

De film duurt 52 minuten en is te zien bij Videoland.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button