Incidenten

Brandweer Winschoten ingezet tijdens grote stroomstoring op Chemiepark

- advertentie -

Farmsum – Op het Chemiepark in Farmsum is donderdagochtend een grote uitval van de stroomvoorziening ontstaan, als gevolg hiervan waren er bedrijfsprocessen verstoord geraakt en werden er ruim tien fabrieken getroffen.

- advertentie -

Naast de bedrijfsbrandweer werden ook de korpsen uit de omgeving uit voorzorg opgeroepen. Meerdere tankautospuiten waren aanwezig bij de stroomstoring, ook de verzorgingscontainer van brandweer Winschoten werd ter plaatse gevraagd.

Deze container wordt ingezet bij langdurige inzetten. Hier kunnen de manschappen even rusten en voorzien worden van eten en drinken.

Rond half twee hadden de bedrijven weer stroom.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button