Incidenten

Twee ongevallen op dezelfde plek op de A7 richting Winschoten

- advertentie -

Scharmer – Afgelopen donderdagavond hebben er twee ongevallen plaatsgevonden op de A7 bij Scharmer. Bij het eerste ongeval raakte een voertuig bij de toerit vanaf het tankstation op de kop in een greppel. De hulpdiensten kwamen ter plekke, de inzittende raakte niet gewond.

- advertentie -

Toen het ongeval net was afgehandeld raakte 3 voertuigen met elkaar in botsing. Wederom werden de hulpdiensten opgeroepen, ook hier kwam net als bij het andere ongeval de brandweer ter plaatse. Bij beide ongevallen hoefden ze niet in actie te komen. Bij dit ongeval is een persoon met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Rijkswaterstaat heeft bij beide ongevallen de weg tijdelijk deels afgesloten. Een berger heeft alle auto’s afgesleept.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button