Regionaal nieuws

Politie waarschuwt voor ‘inspecteurs’ die bij bewoners aanbellen

- advertentie -

Westerwolde – De politie heeft een aantal meldingen gekregen over ‘bouwinspecteurs’ die in Westerwolde en aan de Duitse kant van de grens bij bewoners aanbellen. De heren vertellen in gebrekkig Duits dat ze de woning willen inspecteren, soms met het verhaal dat de ventilatie gecontroleerd moet worden.

- advertentie -

“Hoewel we er geen bewijs voor hebben bekruipt ons het gevoel dat de heren willen binnen komen om te zien of er iets ligt om later voor in te breken. Ons advies dus om niemand binnen te laten. De heren zouden in een busje rijden met Poolse kentekenplaten. Belt u ons gerust als u ze aan de deur krijgt.” benadrukken ze.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button