Op stap

Intocht Sinterklaas in Nieuwolda gaat met aangepast programma door

Nieuwolda – Aanstaande zaterdag staat de laatste Sinterklaas intocht gepland in de gemeente Oldambt. “Eerst zou de ‘Grote Sinterklaasshow’ plaats vinden in Dorpshuis ’t Trefpunt, maar gezien de snel stijgende positieve besmettingen hebben wij besloten om deze  show te annuleren.” laat Sinterklaas Comité Nieuwolda weten.

- advertentie - 

Wel gaat de geplande optocht door Nieuwolda door. Sinterklaas en zijn Pieten maken hier een extra groot feestje van! De route van de optocht is te zien op de foto onderaan dit bericht.

Aan het einde van de optocht stoppen Sinterklaas en zijn Pieten op het schoolplein van OBS Letterwies. “De Pieten zorgen op het schoolplein voor een goede doorstroming van de looproute, zodat jullie allemaal de kans krijgen om iets tegen Sinterklaas te zeggen en jullie allermooiste knutsel te geven.” aldus het Comité.

- advertentie - 

- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button