Sport

Sportclubs Scheemda slaan handen in een voor nieuw omnisportpark

Scheemda – SC Scheemda, TC Ready, IJsvereniging Oldambt, Set Uppers en de Eextahal hebben het initiatief genomen om de kansen voor een Omnisportpark in de kern Scheemda te onderzoeken.

- advertentie - 

De initiatiefnemers hebben een intentieverklaring opgesteld en zijn bereid om, samen met de gemeente Oldambt, een plan voor de realisatie van een Omnipark op te stellen. De intentieverklaring is afgelopen woensdag om 16.00 uur bij de Eextahal in Scheemda ondertekend en aangeboden aan wethouder Erich Wünker.

Omnisportpark
De gemeente Oldambt kondigde eerder aan in te willen zetten op omnisportparken, meerdere verenigingen zijn nu een plan aan het op stellen. Een Omnipark is een groot sportpark waar meerdere verenigingen hun sport kunnen beoefenen. Oldambt heeft daar wel oren naar. Het idee: goede faciliteiten voor de clubs en daarmee tegelijkertijd bezuinigen.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button