Algemeen

Ommelander Ziekenhuis voert aangepaste bezoekregeling in

- advertentie -

Scheemda – Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan wordt de bezoekregeling in het Ommelander Ziekenhuis Groningen per vrijdag 26 november 2021 aangepast.

- advertentie -

Vanaf vandaag mogen patiënten maximaal twee bezoekers per dag ontvangen, maximaal één bezoeker per keer. Dit mag alleen tussen 16.00 – 17.00 uur en 18.30 – 19.30 uur (aangepast bezoekuur).

“Wij snappen goed dat dit geen fijne maatregelen zijn, wij vinden het ook vervelend dat het nodig is. Maar het is wel heel belangrijk dat iedereen zich er goed aan houdt.” schrijfven ze in hun nieuwsbericht.

Kom zoveel mogelijk alleen naar uw afspraak op de polikliniek
“Heeft u een afspraak op de polikliniek? Dan vragen we u om zoveel mogelijk alleen naar het ziekenhuis te komen. Indien gewenst kunt u het gesprek opnemen, of kunt u videobellen met uw naaste tijdens de afspraak in het ziekenhuis.” laten ze weten.

“Kunt u echt niet alleen komen, omdat u bijvoorbeeld slecht ter been bent? Dan mag u één begeleider meenemen. In zeldzame gevallen kunnen we een uitzondering maken, maar dan moet u eerst contact met ons opnemen. Kom dus niet zomaar met een begeleider.”

Mondneusmasker verplicht
Het dragen van een mondneusmasker is verplicht in het ziekenhuis. Klik hier om alle bezoekregels te lezen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button