Cultuur

‘Buurt = Heet’ maakt opnames in Winschoten met rapper ‘Moogle Mo’

- advertentie -

Winschoten – Op het Marktplein is afgelopen donderdagavond een rapsong opgenomen door de organisatie ‘Buurt = Heet’ met de Winschoter rapper ‘Moogle Mo’. De bedoeling van dit project is om jongeren meer samen te brengen met de politie.

- advertentie -

“Wij zijn vandaag hier gekomen om kennis te maken met een jongen uit Winschoten. Hij is gevlucht op 7-jarige leeftijd van Irak naar Nederland en heeft in Beerta gewoond en nu in Winschoten en maakt muziek. Wat wij doen is de politie samenbrengen met de jeugd. Wij staan hier op het marktplein met een ME bus, waar een studio is ingebouwd. Met de organisatie van ‘Buurt = heet’ gaan wij een rap track opnemen. En deze song gaat over waar ze vandaan komen en wat ze hebben meegemaakt”. legt de organisatie uit.

(lees verder onder de foto)

Foto: Frans Stegeman/ OldambtNu.nl

De organisatie die achter dit project staat is ‘Maak’ uit Amsterdam. Woensdag stonden ze nog in Utrecht. Martijn van de politie Winschoten heeft dit team vandaag begeleid van wat er allemaal in deze stad afspeelt. Moogle Mo uit Winschoten is de artiest die centraal staat in deze opname.

Via agent Martijn, die benadert is door ‘Buurt = Heet’, is het balletje gaan rollen en hij heeft contact gezocht met Mo om deze clip in gang te zetten en wellicht komt er voor hem nog iets uit waar hij verder op kan bouwen.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button