Algemeen

OldambtNu.nl schrijft opnieuw wedstrijd voor het mooiste KERSThuis uit!

- advertentie -

Oldambt – Weet je het nog van vorig jaar? De wedstrijd wie het mooist versierde huis had? Wat waren er mooie inzendingen! Ook dit jaar schrijft OldambtNu.nl weer een wedstrijd uit voor het mooist versierde huis.

- advertentie -

In deze donkere dagen zien de versierde en verlichtte huizen er zo sfeervol uit! Heb je ook alle verlichting, rendieren en kerstmannen al van de zolder gehaald om daarmee je huis helemaal in kerstsfeer te brengen? Kun je niet wachten om de bomen in je tuin te voorzien van honderden lampjes? Of ben jij degene die samen met de buren de hele straat laat stralen? Doe dan mee met de wedstrijd om het mooist versierde (kerst)huis van Oldambt te worden!

Er zijn opnieuw prachtige prijzen te winnen! We houden ze nog even geheim, zodra de Sint ons land weer heeft verlaten plaatsen we de spelregels op de website en maken we de prijzen bekend.

Wordt vervolgd….

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button