Cultuur

Streep door voorstellingen: “De verjaardag van Sinterklaas” in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Wegens de huidige maatregelen rondom het coronavirus moet Cultuurhuis De Klinker de deuren sluiten. Hiermee komen alle voorstellingen de komende drie weken te vervallen, waaronder dus ook de voorstelling: “De verjaardag van Sinterklaas” die bedacht en uitgevoerd zou worden door Oldambtsters.

- advertentie -

De organisatie lag in handen van Dansplezier en Rainbow Events, zij danken danken de sponsoren voor het mede mogelijk maken. Ook waren er door diverse partijen een aantal vrijkaarten beschikbaar gesteld voor de minima in Oldambt.

Alternatief
Om de kinderen toch blij te maken zal Sinterklaas en zijn Pieten de gehele zondagmiddag aanwezig zijn in Sinterklaashuis aan de Torenstraat in Winschoten. Van 13.00 tot 17.00 uur kunnen kinderen bij Sinterklaas op bezoek.

Lees ook: Sinterklaas zondagmiddag aanwezig in Sinterklaashuis

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button