Cultuur

Geef je op voor mooist verlichtte KERSThuis! (uitleg en spelregels)

- advertentie -

Oldambt – Had je de oproep al gelezen? OldambtNu.nl is op zoek naar het mooist versierde huis in Oldambt! Na een succesvol eerste jaar schrijven we ook dit jaar weer een wedstrijd uit voor het meest sfeervol versierde huis in het Oldambt. We zien dat veel mensen  aandacht aan hun huis besteden en volop bezig zijn het te versieren en te verlichten in deze sfeervolle dagen voor de kerst.

- advertentie -

Stort jij je helemaal op de verlichting in je tuin? Staan bij jou de sterren en rendieren op het dak? Of heb je een bescheiden balkonnetje met ingetogen versiering? Ben je de enige in de buurt of versiert de hele straat met je mee? Kortom, is de buitenkant van je woning volledig in kerstsfeer?

Mooie prijzen
OldambtNu.nl looft mooie prijzen uit voor het mooist versierde Oldambtster huis. Wat dacht je van een minuut lang gratis hamsteren bij de Albert Heijn in Winschoten? Of een waardebon van €100,00 euro te besteden bij LEUK! In Scheemda. De kerstboom die straks weer plaats maakt voor nieuwe accessoires in je interieur. Of ga je voor een avondje in Italiaanse sfeer met een diner voor twee bij Pizzeria Gepetto?

Even bijkomen van de drukke decembermaand en genieten van een voorstelling in Cultuurhuis De Klinker, zij geven 2 vrijkaarten weg met daarbij een VIP arrangement, heerlijk met een drankje en bitterballen (en meer!) nagenieten van de voorstelling.  Wie weet maak jij kans op een van deze prijzen!

Meedoen
Wil je meedoen? Stuur dan een foto van de buitenkant van je versierde optrekje naar redactie@oldambtnu.nl (of maak gebruik van ons contactformulier) voorzien van je naam, adres en telefoonnummer. Met het insturen van de foto geef je toestemming aan OldambtNu.nl voor plaatsing van een foto van jouw huis op de website en Social Media.

Stemmen
De foto’s worden geplaatst op Facebook waarna er op gestemd kan worden middels een ‘vind ik leuk!’. De foto’s met de meeste stemmen zullen dan door de jury beoordeeld worden waarna er een winnaar wordt gekozen.

Inzenden kan tot 18 december, op 24 december om 20.00 uur worden de stemmen geteld waarna de winnaars bekend zullen worden gemaakt op de website en sociale media. 

NB: De details over de prijsuitreiking worden later bekend gemaakt. 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button