Kort nieuws

Groningse bibliotheken brengen ‘Verhaaltje voor het slapengaan’

- advertentie -

Oldambt –Woensdag 15 december gaat Biblionet Groningen weer online voorlezen. Dit najaar brengen de Groningse bibliotheken verhaaltjes voor het slapengaan. Maandelijks wordt er voorgelezen via Facebook Live.

- advertentie -

Sssttt… het is tijd om naar bed te gaan. Kijk, de bibliotheken gaan dicht. Alle lampen zijn uit. Aaaaah, maar we willen nog één verhaaltje voor het slapengaan. Oké, nog één verhaaltje dan!

Woensdag 15 december wordt de donkere bibliotheek verlicht met allemaal kleine lampjes. Kijk je mee naar het verhaaltje voor het slapengaan? Trek je pyjama alvast aan en kruip lekker onder de dekens. We lezen deze avond een kwartiertje (18.30 – 18.45 uur) voor via de Facebookpagina’s van de Groningse bibliotheken. Kijk en doe mee op facebook.com/groningsebibliotheken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button