Kort nieuws

Let op: Nog steeds parkeerverbod Stationsstraat Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Momenteel wordt er achter de Jumbo in Scheemda een appartementencomplex gebouwd. Dat zorgt voor veel bouwverkeer. Dat bouwverkeer maakt gebruik van de Stationsstraat. Als er in de Stationsstraat geparkeerd wordt, kan het (bouw)verkeer er slecht langs en dat kan voor opstoppingen zorgen.

- advertentie -

“Daarom is er een tijdelijk parkeerverbod ingesteld. Het parkeerverbod heeft dus als doel om de doorstroming van het verkeer in twee richtingen mogelijk te maken. Als de bouw klaar is, wordt het parkeerverbod weer opgeheven.” aldus de gemeente Oldambt in een eerder bericht.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl (archief)

Reminder
Het parkeerverbod is al vanaf september van kracht, toch staan er regelmatig voertuigen fout geparkeerd. Het verbod geldt vanaf de Dwarslaan tot aan de Poststraat, let op de bebording het is namelijk een parkeerverbodzone.

In een parkeerverbodzone geldt overal een parkeerverbod. Er mag alleen geparkeerd worden op parkeerplaatsen. De zone stopt na het verkeersbord dat het einde van de zone aangeeft.

Lees ook: Tijdelijk parkeerverbod in gedeelte centrum Scheemda

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button