Cultuur

Alleen vandaag nog: Geef je op voor mooiste KERSThuis en win prijzen!

- advertentie -

HO HO HO….ben je ook al in de kerststemming? Misschien valt het niet mee in deze tijd van corona-perikelen en grijs weer, maar een beetje sfeer en licht maakt het toch iets vrolijker. Rijdend door het Oldambt zien de fotografen van OldambtNu.nl de mooiste creaties,  groot en klein! Voor de actie maakt het niet uit hoeveel lampjes je bij je woning hebt.

- advertentie -

Wil je meedoen? Stuur dan een foto van de buitenkant van je versierde optrekje naar redactie@oldambtnu.nl (of maak gebruik van ons contactformulier) voorzien van je naam, adres en telefoonnummer. Met het insturen van de foto geef je toestemming aan OldambtNu.nl voor plaatsing van een foto van jouw huis op de website en Social Media.

Mooie prijzen
OldambtNu.nl looft mooie prijzen uit voor het mooist versierde Oldambtster huis. Wat dacht je van een minuut lang gratis hamsteren bij de Albert Heijn in Winschoten? Of een waardebon van €100,00 euro te besteden bij LEUK! In Scheemda. De kerstboom die straks weer plaats maakt voor nieuwe accessoires in je interieur. Of ga je voor een avondje in Italiaanse sfeer met een diner voor twee bij Pizzeria Gepetto?

Even bijkomen van de drukke decembermaand en genieten van een voorstelling in Cultuurhuis De Klinker, zij geven 2 vrijkaarten weg met daarbij een VIP arrangement, heerlijk met een drankje en bitterballen (en meer!) nagenieten van de voorstelling.  Wie weet maak jij kans op een van deze prijzen!

Meedoen
Wil je meedoen? Stuur dan een foto van de buitenkant van je versierde optrekje naar redactie@oldambtnu.nl (of maak gebruik van ons contactformulier) voorzien van je naam, adres en telefoonnummer. Met het insturen van de foto geef je toestemming aan OldambtNu.nl voor plaatsing van een foto van jouw huis op de website en Social Media.

Stemmen
De foto’s worden geplaatst op Facebook waarna er op gestemd kan worden middels een ‘vind ik leuk!’. De foto’s met de meeste stemmen zullen dan door de jury beoordeeld worden waarna er een winnaar wordt gekozen.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button