Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Nieuw speeltoestel CBS De Vossenburcht

- advertentie -

Winschoten – De leerlingen van groep 1 en 2 van CBS De Vossenburcht hebben onlangs een nieuw speeltoestel in gebruik genomen. Nadat de jongste leerling van de school het lintje had doorgeknipt, konden de leerlingen klimmen en klauteren in hun nieuwe ‘Vossenburcht’.

- advertentie -

Het speeltoestel is mede mogelijk gemaakt door de vrijwilligers die bijna maandelijks het oud papier in de wijk ophalen. Dat zorgt voor een mooi spaarpotje waaruit leuke dingen van de leerlingen betaald kunnen worden, nu dus een prachtig speeltoestel waar de school weer jaren plezier aan hoopt te beleven.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button