Algemeen

Praktijkonderwijs Winschoten verrast de buren

- advertentie -

Winschoten – ​​De afgelopen tijd is er hard gewerkt door de leerlingen van het praktijkonderwijs van het Dollard College aan een klein presentje. Deze is van de week bezorgd bij de buurtbewoners van de vestiging.

- advertentie -

De leerlingen die de vakken textiel, detailhandel of houtbewerking volgen, maakten een waxinelichtjeshouder en een kerstsokje voor in de kerstboom.

Dit werd weer leuk ingepakt met een label waar de nieuwe naam van de vestiging, alvast, op vermeld staat. Het geheel werd met een kerstkaart, waar een schilderij gemaakt door een leerlinge op afgebeeld is, in een tasje van het Dollard College overhandigd aan de buurtbewoners. De leerlingen van de vestiging maakten bij het rondbrengen gebruik van een winkelwagentje geleend van het vak detailhandel.

Voor de leerlingen van PrO Winschoten was het de laatste dag op school van dit kalenderjaar. Toch vonden ze het wel zo belangrijk dat ze dit project wel goed wilden afsluiten.  Ze kregen dan ook veel positieve reacties van de ontvangers. Eind januari is de open dag van de vestiging. Normaliter worden dan ook de buurtbewoners uitgenodigd. Helaas is dit jaar het open huis, wederom, online wegens de coronamaatregelen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button